ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Redőny árnyékolás

Redőny árnyékolás árnyékolástechnika

Aredomy redőnyt sötétítő, hőszigetelő és biztonsági eszközként használjuk, mely a házunk külső arculatát is szebbé, komfortosabbá teheti. Gyárthatóak műanyagból, alumíniumból, és fából. A redőnyszekrény anyaga készülhet lindab lemezből, alumíniumból, és műanyag dobozos kivitelből, továbbá mobil szúnyoghálóval egybe építve, mely a redőnnyel együtt, és tőle függetlenül is mozgatható.
 
külső tokos műanyag alumínium redőny A klasszikus, de mégis kiváló műszaki megoldás, a nyílászáró elé szerelhető külső tokos redőny előnye, hogy az épület részeit nem kell megbontani a javításhoz, és cseréhez.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2Vakolható tokos redőny Új épületek kiváló terméke, mert a megfelelő kivitelezés során a redőnydoboz elrejthető a külső homlokzat alá. Ezáltal kiváló lehetőség nyílik az épületek homlokzati hőszigetelésénél a díszítő profilok alkalmazására. A beépítés miatt javasoljuk az alumínium láb használatát, előnye, hogy kívülről javítható, és alumíniumlécezésnél feltolás gátlóval is ellátható. Gyárható műanyag- és alumínium léccel, illetve szúnyoghálóval kombinálva.

 

 

 3Belső tokos redőny Belső tokos redőny kialakítással épített házak esetében, kiváló termék az épületek felújítása során. A tökéletesen záródó, hőszigetelt redőny dobozának köszönhetően kiváló a hő, hang, és porszigetelése. Gyárható műanyag- és alumínium léccel, illetve szúnyoghálóval kombinálva.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4A redőnyök mozgatása lehet gurtnis, zsinóros, és motoros. Motoros működtetés esetén lehetőség van fényérzékelő szenzor beépítésére, valamint a magasabb kényelmi szempontok elérése érdekében, távirányítású működtetésre. Lehetőség nyílik az alumínium redőnyök esetében, hogy a redőnytokot, és a lefutót (redőnyláb) -ami alapesetben fehér vagy barna- a RAL színskála színeire színterezzük. Az alumínium redőnyök kitámasztható lefutóval, valamint a nagyobb biztonság érdekében feltolásgátló szerkezettel is kivitelezhetőek.

A redőnypalást 23 féle színben rendelhető.

 
 
 
 
Műanyagléc színminták:
5
Alumínium színminták
6
 
 

 

       

 

 

 

 

 

8

 Szúnyogháló

A szúnyoghálók a nyílászárók külső felületén elhelyezhető fix, vagy mobil (rolós) kivitelben készülő termékek. Bármely nyílászáró típusra utólag is felszerelhető. A szerkezetek időtálló alumíniumból készülnek, alapáron fehér, vagy sötét barna, opcióként bármely RAL színre színterezett felülettel. A háló hosszú élettartamú impregnált üvegszövet, alig észrevehető, és torzításmentes kilátású.

 

 

 

 

9

 Reluxa

Alumíniumlamellás belső árnyékoló, amely az irodák, lakások hangulatos, és praktikus berendezési tárgya. A lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége, és iránya. Reluxával megoldható a különleges alakú (trapéz, háromszög) nyílások árnyékolása is, de használják őket térelválasztóként is. Termékeink 28 színből készülő, színharmonizált generációjú reluxák, 25 mm széles lamellákkal készülnek (akár perforált kivitelben is), amelyekhez azonos színű felfogó sín, zsinór, és létra tartozik. Az átlátszó forgatópálcával, automata zsinórrögzítővel felszerelt reluxák billenő, és nyíló ablakokra, ajtókra, feszített kivitelben szerelve, hajlékony tengely-kivitelezéssel készülnek. Reluxáink, igazodva a szoba vagy a lakás hangulatához, színvilágához, akár több színből is készülhetnek, trapéz vagy háromszög alakú ablakokra egyaránt gyárthatók. A felfogó sín, a zsinór, és a létra illeszkedik a lamellák színéhez. A felületkezelt, trópusi csomómentes fából 25-55 mm-es lamellával készült ablakbarát reluxa harmonikus egységet képez az ablakokkal, ajtókkal. A felfogó szerelvények, konzolok, feszítő elemek, és kezelő egységek rejtve, szinte észrevétlenül vannak felszerelve.

 

10

Szalagfüggöny

Szalagfüggönyeink a lakások, irodák, kiállítótermek egyenes, ferde, és íves felületeinek árnyékolására, valamint térelválasztásra egyaránt alkalmasak. A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny, és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 63, 127 vagy 90 mm széles lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. A lamellák átlapolásával, egy mozdulattal kizárhatjuk a kíváncsi tekinteteket. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az apró mintásig, a poliésztertől a pamut-len keverékéig, közel 90 féle lamella közül választhat. A lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztántartást nem igényelnek. A sérült, vagy esetleg elpiszkolódott lamellák cseréjét cégünk vállalja. A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett, motoros változatban is rendelhetők.

 

 

11

Napellenző

Bármilyen falfelületre, vagy tartóoszlopra felszerelhető a napellenző, mely kategóriájában könnyű elegáns, de ugyanakkor nagy mérethatárok között gyártható típust testesíti meg. Mindez elérhető áron, kiváló minőségben, hosszú élettartammal. A szerkezet: Az alumínium ötvözetből készült szerkezet fehér porszórt kivitelben rendelhető. Az árnyékolókat alapáron a ponyvahenger végébe épített jobb, vagy bal oldalon elhelyezett hajtóművel, egy kézi hajtókar segítségével lehet ki ill. betekerni. Igény szerint a kézi tekerés helyett választható a tengelybe épített csőmotorral történő mozgatás is. Ennek vezérlése történhet kapcsolóval, távirányítással, szél- fény érzékelő automatikával, vagy ezek kombinálásával igény szerint. A napellenző dőlésszöge 10-60 fokig fokozatmentesen állítható. A textil: A napellenzőket osztrák SATTLER, DICKSON akryl vászonból készítjük, több mint, 70-féle színű vászon kollekcióból, az egyszínűtől a csíkosig a pasztell sárgától a vörösig választható. A textilek megfelelnek a legigényesebb elvárásoknak is: mosható, vízlepergető, taszító, és megszűri az UV sugarakat. Élettartama igénybevételtől függően 8-12 év.