Billenő garázskapu Hörmann Berry

Minőség és esztétikus külső

A Hörmann billenős garázskapu, a több mint 50 éves gyártási tapasztalatnak, és az állandó fejlesztéseknek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenőkapujává.
Minőség, biztonság, kényelem, esztétikum és kiváló műszaki megoldás jellemzi.
A jól bevált zárreteszelés védelmet nyújt az illetéktelen behatolókkal szemben.
Ön 18 fajta acélból, vagy fából készült kapulap közül választhat, 30 szabvány méret közül 2250-5000 mm szélességig, melyhez külsőre megegyező mellékajtó is rendelhető.
Minősített biztonság, és hosszú távú garancia, a Hörmann garázsajtók TÜV által ellenőrzött, és DIN ISO 9001 által tanúsított termékek.
A Hörmann Berry kapura 10 év gyári garanciát biztosítunk!!

8Garázsajtók: klasszikus motívumok acélból
Függőleges vagy vízszintes bordázattal.
Időtálló, a motívumok közül a bordázott minta a legkedveltebb.

Garázskapu különleges változatok
Halszálkaminta, függőleges sík panelek, szellőzőnyílások.
A halszálka-mintázatú kapu tökéletesen illeszkedik a ház homlokzatához, illetve a vidéki stílusú házakhoz.
A függőleges sík panelekből álló garázskaput a modern házak letisztult formáihoz ajánljuk. A mély- és gyűjtőgarázsokhoz a szellőzőnyílásokkal ellátott billenő garázskaput javasoljuk.

 

Mutatós kazettaminták acélból
Kedvelt, elegáns megoldás

Az egymással összhangban lévő kapuk, és mellékajtók összhatásának, és a kazettamotívumok pontosan futó elrendezésének köszönhető az elegáns megjelenés. A kazetták optikai harmóniájának elérése érdekében, gyártóink különös odafigyeléssel dolgoznak.

Designmotívumok véglegesen kezelt, több rétegű faborítással
Design motívumok profillécekből (északi fenyő) készülnek.
10 fajta minta, és 6 ajánlott szín közül lehet választani (tiszta fehér, narancssárga, királykék, galambszürke, fenyőzöld, világosszürke). A kapualap, és a minta színe egyénre szabott igény szerint kombinálható.

9Szerelése
A Hörmann Berry garázs ajtó szerelése nyílás közé, és nyílás mögé (a belső falsíkra) egyaránt történhetnek.

Időjárásálló felületvédelem
A horganyzott anyag, és a porszórt felület a legjobb védelem a rozsda kialakulása ellen, így a kapu hosszú időn át megőrzi szépségét.

 

10Tegye színesebbé háza külsejét!
A garázskapunak nem kell mindig fehér színűnek lennie, szakítson a hagyományokkal, és tegye színesebbé környezetét. A színes kapuk feltűnő díszítőelemei a családi háznak.
10 ajánlott színárnyalat kedvező áron (törtfehér, rubinpiros, galambszürke, fenyőzöld, ablakszürke, földbarna, világos elefántcsont, zafírkék, mohazöld, kőszürke, ockersárga, fehéralumínium), emellett különösen jutányos áron a fehér, és a barna szín.

 

 

Kiegészítők
Egy szép fogantyúgarnitúrával, egy különleges színnel, illetve a kapu üvegezésével egyedivé alakíthatja háza külső megjelenését.
A kazettaüvegezések díszítő- és fényt bebocsátó elemként is használhatók, és megspórolható vele az ablak is, így fényt nyerhetünk garázsunkba. 7 fajta minta közül lehet kiválasztani a számunkra megfelelő kazettaüveget.
Egy ízléses fogantyú is különlegessé teszi a kaput.
- Takaróelemek magasságkiegyenlítéséhez és felújításhoz
- Gumi záróprofil küszöb nélküli kapunyílásokhoz
- Szigetelés a jobb hang – és hőszigetelés érdekében
- 3-pontos betörés gátló reteszelés
- Nemesacél küszöb